Start een online groepscadeau

De snelste, gemakkelijkste en veiligste manier om geld samen te leggen met vrienden en collega's

Kadonation, voorbeeld

Waarom Kadonation gebruiken?

Waarom niet? Het is helemaal gratis!

Kadonation, voorbeeld

Nooit meer voorschieten

Met Kadonation kan iedereen van overal bijdragen, je hoeft dus nooit meer voor te schieten! Bovendien hoef je dankzij automatische herinneringen nooit meer te vragen om geld.

Kadonation, voorbeeld

Geef eens wat anders dan een fles

Geen inspiratie voor een cadeau? Laat de gelukkige dan zelf kiezen met een Kadonation cadeaubon: onbeperkt geldig en je kan ermee terecht bij meer dan 30 kadopartners! Of je kan het ingezamelde bedrag ook steeds overschrijven naar een bankrekening.

Kadonation, voorbeeld

Verlies nooit meer het overzicht

Bij Kadonation krijg je een duidelijk overzicht van wie reeds heeft bijgedragen in jouw online groepscadeau en wie niet. Wil men liever discreet bijdragen? Dat kan natuurlijk ook.

Verdien kadomunten door:

Contribution Received - Icon

Elke bijdrage in jouw online groepscadeau

Share Kadonation - Icon

Anderen te overtuigen om kadonation te gebruiken

Contribution send - Icon

Elke bijdrage die je zelf plaatst

Met jouw kadomunten kan je een cadeau kopen voor jezelf of een goed doel steunen.

Groepspotje

Wat is een online groepscadeau?

Een online groepscadeau is een digitaal spaarpotje dat je op kadonation.be opstart om geld in zamelen voor een cadeau of groepsactiviteit. Jij kiest wie er toegang heeft tot jouw online groepscadeau door de link van het online groepscadeau te delen met vrienden, familie of collega’s. Via de link hebben zij direct toegang tot het online groepscadeau en kunnen zij gemakkelijk en in alle veiligheid geld storten in het online groepscadeau. Als er genoeg geld in het online groepscadeau zit, kan je een cadeau kopen of een groepsactiviteit betalen op onze website; En dit is helemaal gratis! Enkel als je het geld wenst over te schrijven naar een bankrekening betaal je 4% transactiekosten op het totale bedrag.

Hoe werkt?

Start op kadonation.be een gratis online groepscadeau voor de meest originele geschenken of de leukste activiteiten met vrienden, familie of collega’s. Nodig iedereen uit om online geld te verzamelen voor het groepscadeau of de groepsactiviteit door de link te delen via Messenger, Whatsapp of e-mail. Zie hoe iedereen vlot zijn bijdrage doet waardoor jij nooit meer hoeft voor te schieten. Het geld kan je dan online besteden bij meer dan 40 partners voor een een leuke activiteit of een mooi cadeau. Kan je zelf geen cadeau kiezen? Dan is er ook nog de Kadonation cadeaubon! Zie je het geld liever op jouw rekening? Schrijf het dan gewoon over.

Voor elke gelegenheid

Samenleggen voor een cadeau is nog nooit zo leuk geweest. Samen met vrienden, familie of collega’s een origineel verjaardagscadeau, afscheidscadeau of huwelijkscadeau geven? Dat doe je met Kadonation. Maar ook voor een pensioen, jubileum, housewarming, communie, lentefeest of geboorte kan je met collega’s, familie of vrienden samenleggen voor een mooi cadeau.

Voor elke activiteit

Je kan ook geld samenleggen om met vrienden of familie op reis te gaan, voor een leuke teambuilding met collega’s of voor een BBQ, een bezoek aan het pretpark of de cinema, een kampeertocht of een kajaktocht. Stort allemaal jullie bijdrage en regel op voorhand een feestje, een uitstap of een te gekke activiteit zoals karten, ontsnappen uit een escape room of indoor skydiven. Kadonation is perfect voor jullie groepsuitgaven zonder gedoe bij het delen van rekening.

Cadeaubon geldig bij meer dan 40 (web)winkels

De Kadonation cadeaubon is het perfecte groepscadeau voor zij die niet kunnen of willen kiezen. Met deze cadeaubon kiest de ontvanger zelf wat hij of zij koopt bij meer dan 40 (web)winkels zoals Bol.com, Zalando, Coolblue, A.S.Adventure, Fun, ZEB, Dreambaby, .... Bovendien heeft deze cadeaubon geen vervaldatum. Deze cadeaubon is het perfecte cadeau voor iedereen en voor elke gelegenheid.